L’hamburgueseria valenciana Jenkin’s fa la millor hamburgesa d’Europa
El restaurant dels germans Esteban, obert durant la pandèmia, ha guanyat el festival The Champions Burger
La millor hamburguesa d'Europa és valenciana i la fan a les brases del restaurant americà Jenkin's, on cuinen 180 grams de carn de primera qualitat que combinen amb cinc ingredients més per a elaborar tota una delicadesa que ha batut rècords en el certamen internacional que ha tingut aquest dilluns a Barcelona. Ha agradat tant que n'han servit 18.000 racions.
Aquest premi és el compliment del somni americà de José i Diego Esteban, dos germans de la Barraca d'Aigües Vives (Ribera Alta) que en plena pandèmia deixaren la carrera de banda i apostaren per la cultura burger. Tres anys després han tocat el cel amb l’hamburguesa Emmy B, una creació que convida a menjar-se-la a mos redó i que és la millor hamburguesa d'Europa d'enguany.
Emmy B és una hamburguesa de 180 grams de carn black angus acompanyada de formatge cheddar americà blanc, ceba caramel·litzada, béicon torrat i triturat, i cogombrets marinats. A més, la salsa coreana li dona un toc coent a la gola que la fa molt més especial.
L'han seleccionada com a millor hamburguesa en la final del Festival The Champions Burger, que s'ha celebrat a Barcelona. I literalment, els les llevaven de les mans.
El secret del triomf, el trobem cuina endins, ja que tots els ingredients passen per les brases per a donar-li al plat aquest toc fumat. Una delícia feta a foc lent i amb altes dosis de passió per la cultura del bon menjar.