La Generalitat pronostica un impacte turístic i econòmic alt pel Benidorm Fest 2023

Es preveu una ocupació turística del 80% durant els dies faeners del festival i un 85% durant la final, el dissabte 4 de febrer

WhatsApp Image 2022 07 19 at 1.55.10 PM (1)
La Generalitat augmenta la col·laboració amb el Benidorm Fest 2023 / GVA
23 de juliol 2022 - 13:11

La Generalitat està convençuda que el Benidorm Fest, que se celebrarà al febrer, tindrà un gran impacte econòmic i turístic. Així, preveu una ocupació turística a la ciutat del 80% durant els dies laborables del festival i un 85% durant la final, dades que millorarien els resultats de la primera edició del festival.

En aquest sentit, s'ha augmentat la col·laboració amb el certamen amb més activitats musicals i actes culturals. La intenció, segons ha anunciat el Consell, és reforçar un fenomen que només en xarxes socials ha suposat un impacte valorat en més de 13 milions d'euros.

Herick Campos, director general de Turisme, ha assenyalat que és una aposta perquè el Benidorm Fest 2023 “consolide el seu èxit amb una nova edició que torne a projectar la Comunitat Valenciana en l'àmbit nacional i internacional”, “el que repercutirà en la ciutat, en la comarca i en tota la Comunitat Valenciana”.

Aquesta setmana s'han donat a conéixer les novetats per a l’edició vinent. Una de les principals és que la cantant Mónica Naranjo serà la presentadora del festival, que manté l’estructura d’enguany, amb les tres gales i una gran final, el dissabte 4 de febrer. 

També et pot interessar

stats