Gastronomia amb xefs de luxe en el Clec Fashion Festival

El festival de moda dedica un espai als paladars més de gurmet, amb la participació de cuineres i cuiners de renom, com Begoña Rodrigo i Bernd Knöller

Huit xefs elaboren un menú a Sogorb per a reivindicar productes de les comarques del nord
Imatge d'arxiu d'alta cuina / À Punt NTC

La segona edició del Clec Fashion Festival, que se celebra aquest cap de setmana a València, mostra la innovació als foguers, al costat del treball de professionals del disseny, la perruqueria i la fotografia.

Mostrant el seu art, estaran a l’Hemisfèric Begoña Rodrigo, que va aconseguir ser finalista en la prestigiosa Guia Michelin 2020, i altres xefs de la talla de Bernd Knöller, l'alemany que va trobar la seua vida cuinant el Mediterrani a València.

La manera d'interpretar la cuina de Mar Soler i el joc amb els sabors de Carito Lourenço, de l'equip del restaurant Fierro, es podran gaudir des de les 11 del matí fins al tancament del festival, a la mitjanit.

Alberto Lozano Manzano, expert a conjugar els productes de mercat, també explicarà les claus de la seua cuina local. Per la seua part, el cuiner de Teulada-Moraira Rafa Soler, nomenat millor xef d'Espanya 2020 per la revista Club de Gourmets, el mitjà que en la primera edició va atorgar el guardó a Ferran Adrià, donarà la seua visió de la gastronomia de la Marina Alta.

També et pot interessar

stats