Obert València: les galeries obrin en horari continu per a acostar l’art contemporani a la ciutadania

Un total de 19 espais d’art difonen els projectes de la temporada i les novetats en aquesta edició

Les galeries de Valencia amplien el seu horari per a apropar l'art contemporani a la ciutadania / À Punt NTC

Fins a 19 galeries de València s’obrin al públic en horari continu durant aquests dies amb la intenció d’acostar l’art a la ciutadania i donar a conèixer artistes plàstics emergents. Es tracta de les galeries que participen en la iniciativa Obert València, que organitza l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (Lavac),  fins al divendres. Durant aquesta setmana les galeries tenen un horari especial perquè els visitants puguen conèixer els projectes de la temporada, les novetats i la seua programació anual. 

Les galeries que hi participen són Luis Adelantado, Benlliure, Alba Cabrera, Cuatro, House of Chappaz Flat, House of Chappaz Showcase, La Mercería, Tuesday to Friday, Punto, Rosa Santos, Set Espai d'Art, Shiras Galería, Thema, Vangar, Espai Nivi Collblanc, Aural, Isabel Bilbao, The Liminal i Gabinete de Dibujos. Aquestes dues últimes participen, per primera vegada, en aquest esdeveniment. 

La mostra de Talavera, premi de Cultura

La Conselleria de Cultura ha concedit el premi a la millor exposició a "El passat haurà sigut un planeta estrany", de l'artista Santiago Talavera, de la galeria Gabinete de Dibujos, dins de l'edició Obert València d’enguany. 

Per part de l'Ajuntament de València, Mar Reykjavik és l'artista destacada per a fer una adquisició de la seua obra El riure de la panxa, que s'exposa en la galeria Rosa Santos.

També et pot interessar

stats