La Fúmiga presenta "Her", un tast del seu nou disc ‘Fotosíntesi’

Amb un so pop festivaler, és la primera cançó de la banda dedicada a l’amor romàntic

Fragment del videoclip 'Her', de La Fúmiga
Fragment del videoclip 'Her', de La Fúmiga / La Fúmiga

Després dels grans èxits 'Ja no fa mal', juntament amb Samantha, i 'Comèdia dramàtica', La Fúmiga presenta aquest dimarts 'Her'. Es tracta del tercer i últim senzill del pròxim disc, Fotosíntesi, que publicaran el pròxim 5 de novembre. 

La cançó està inspirada en la pel·lícula de ciència de Spike Jonze, protagonitzada per l’actor Joaquin Phoenix l’any 2013. La Fúmiga s’arrisca ara per a buscar noves maneres de construir una cançó. Amb la col·laboració del productor Mark Dasousa, integren la seua característica secció de vents en una sonoritat més electrònica i s’apropa a un estil pop més festivaler.  

La banda ha confessat que aquesta serà la seua primera (i única) cançó dedicada a l’amor romàntic. També la primera i única ubicada en un context de ciència-ficció: “I és que l’amor romàntic ja és això, ciència-ficció”, afirmen.

El videoclip que presenten aquest dimarts ha sigut dirigit per Iconic Creative Production i gravat al Centre Cultural del Carme de València. Narra la història d’un jove que en acabar una relació de parella en comença una amb un programari que li fa viure coses totalment irreals.

També et pot interessar

stats