Japan Weekend València 2021
Japan Weekend València 2021 / Julián Garrido

Fotogaleria | Japan Weekend València, la cita dels fans de l'anime

L'estètica de la ficció japonesa inunda la Fira de Mostres de València

À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
27 de novembre 2021 - 14:27

Aquest cap de setmana se celebra a Fira València el Japan Weekend, una cita que en altres edicions ha congregat vora 50.000 seguidors del còmic, el manga, l'anime i la cultura relacionada amb aquestes disciplines. La cita torna per segona vegada enguany, després que el mes de juliol passat se celebrara el primer Japan Weekend després de l'estat d'alarma.

El manga i la cultura japonesa envairan Fira València amb exposicions i conferències d'artistes del moment, referents d'aquesta cultura, com ara Xuri Fenton, una jove il·lustradora i youtuber que acaba de publicar la seua primera novel·la Un verano de muerte .

Fenton juntament amb dos dibuixants de còmics més, Kaos i Gema Vadillo, parlaran del futur de la il·lustració en la conferència titulada Els camins com a il·lustradors al segle XXI.

Present a València també estarà la il·lustradora, animadora 3D i creadora de contingut, Luca B., que explicarà les claus del seu procés de creació quan treballa en la història de personatges modelats amb animacions en tres dimensions.

En aquesta Japan Weekend tindran cabuda també les xarrades de diferents youtubers entre els quals destaca Wade Otaku, qui té quasi un milió i mig de seguidors i és autor, a més, del manga Blood Moon.

Un altre participant destacat aquest cap de setmana és l'Escola Museu d’Origami de Saragossa, l'Emoz, una entitat amb llarga trajectòria en la disciplina japonesa de doblegar paper. Els fans de la cultura oriental segueixen massivament els seus tutorials d'aquest art oriental.

Els tradicionals concursos de cosplays, disfresses de personatges del món de l'anime, donaran color, ambient i vistositat a la trobada, on també hi haurà demostracions japoneses, jornades de jocs i trobades amb els youtubers especialitzats en cultura japonesa.

Altres Imatges

stats