La foguera El Baver - Els Antigons, primer premi de Secció Especial per segon any consecutiu

 En segona posició ha quedat la foguera Els Àngels - Felipe Bergé i completa el pòdium Sèneca-Autobusos

El Baver - Els Antigons, primer premi de la Secció Especial infantil 2024
El Baver - Els Antigons, primer premi de la Secció Especial infantil 2024 / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de juny 2024 - 17:33 Actualitzat: 21 de juny 2024 - 10:07

La foguera El Baver - Els Antigons està novament de celebració. Després d’haver aconseguit el ninot indultat en la categoria adulta, la seua foguera infantil s’ha endut este dijous el reconeixement com la millor dels dotze monuments de Secció Especial. És el segon any consecutiu que rep el premi, enguany amb l’obra "El secret de les flames", una creació de Fernando Foix; una proposta que ha rebut 81 vots. 

Així ho ha donat a conéixer esta vesprada l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, acompanyat de la regidora de Festes, Cristina Cutanda, al final de la deliberació del jurat. Posteriorment, la comitiva municipal s'ha dirigit al districte d'El Baver - Els Antigons per a felicitar els més xicotets de la comissió guanyadora, que ja celebraven l'èxit corejant el ''campions, campions''.

En Secció Especial, la segona posició ha sigut per a la foguera Els Àngels - Felipe Bergé, amb “Performance”, que ha rebut 75 punts, i ha completat el pòdium Sèneca-Autobusos, amb “Oníria i Insòmnia”, que ha aconseguit 70 punts.

També et pot interessar

stats