Firmes emergents valencianes desfilen en la passarel·la 080 Barcelona Fashion

404 Studio ha presentat un treball futurista inspirat en els cíborgs i Avec Amour ha debutat amb una col·lecció que barreja disciplines artístiques

Les firmes valencianes 404 Studio i Avec Amour han participat en la 33a edició del 080 Barcelona Fashion / À Punt Notícies
14 d'abril 2024 - 19:19

Les valencianes 404 Studio i Avec Amour han sigut dos de les firmes de moda que han presentat les seues noves col·leccions en la 33a edició del 080 Barcelona Fashion, una passarel·la que reclama el paper dels dissenyadors i dissenyadores emergents en la indústria de la moda.

La pel·lícula Ghost in the Shell del cineasta japonés Mamoru Oshii ha sigut la font d'inspiració d'on ha begut l'alma mater de la firma 404 Studio, Anaïs Vauxcelles, que ha creat una col·lecció que du al límit formes i teles, i que ha autobatejat com a "artesania evolutiva".

"Ens hem inspirat realment en el futur, en com serà si nosaltres de sobte ens comencem a convertir en cíborgs", ha explicat la dissenyadora, que fa dos anys va rebre el premi a la millor col·lecció en la Mercedes-Benz Fashion Talent a Madrid. Un reconeixement als dissenys d'aquesta marca valenciana que ja han sabut apreciar artistes de renom internacional com Dua Lipa i Kylie Minogue.

La segona proposta valenciana ha arribat al certamen de la mà d'Avec Amour, que ha debutat amb uniformes esportius que recorden els universitaris i que llueixen amb una paleta cromàtica on el blanc i el negre, són imprescindibles.

"El punt de partida va ser la nostàlgia o la melancolia de les coses que vam fer quan érem xicotets i que no podem seguir fent. O que no vam fer en el seu moment i ara somiem", ha descrit Dani Villanueva.

També et pot interessar

stats