Festivals no presencials per a amenitzar la quarantena

Programen diverses actuacions musicals a través de les xarxes socials com a resposta a les cancel·lacions dels concerts.

Festivals no presencials per a amenitzar la quarantena
Festivals no presencials per a amenitzar la quarantena

Tant el govern espanyol com el valencià i les autoritats sanitàries han demanat que preferiblement ens quedem a casa com a mesura per a previndre la propagació del Covid-19.

Aquest divendres, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, anunciava que s’espera que arribem a 10.000 contagis a Espanya en les pròximes setmanes. És per això que cal extremar les precaucions: llavar-se les mans, quedar-se a casa, tossir cobrint-se el nas i la boca amb el colze, evitar tocar-se la cara i mantindre almenys un metre de distància amb la resta de persones.

El món de la música també ha decidit posar el seu granet d’arena a la causa i amenitzar la quarantena a casa amb dos festivals no presencials.

El Yo me quedo en casa i el Cuarentena Fest han programat concerts de músics independents que es podran veure a través de directes d’Instagram com a resposta a les cancel·lacions dels concerts i les activitats culturals. El festival Yo me quedo en casa tindrà lloc aquest cap de setmana i participaran artistes com ara Rozalén, Andrés Suárez, David Otero, Sofia Ellar, Dani Fernández o Carlos Sadness.

En el Cuarentena Fest tindran el seu espai Alien Tango, Betacam, Cariño, Confeti de Odio, Marcelo Criminal i Pavvla, entre altres, del 16 al 27 de març.

Per la seua banda, Eugeni Alemany ha proposat en el seu perfil de Twitter que es faça el festival dels balcons. De la mateixa manera que a Itàlia els ciutadans i ciutadanes canten als balcons, el còmic valencià ha proposat a les xarxes l'edició valenciana d'aquest fet perquè es propose un repertori per al dia 19 de març en homenatge al món faller i l'arribada de la primavera.

Un perfil d’Instagram proposa més de cent plans per a la quarantena

Les xarxes socials també s’han fet ressò d’aquestes mesures i els usuaris comparteixen aquest missatge amb l’etiqueta #joemquedeacasa.

Ordenar l’armari, veure sèries, llegir el llibre que fa anys comprares i que mai has començat, pintar un quadre o aprendre a fer croquetes són alguns dels plans que ens proposa el perfil d’Instagram @yoencasita, que té com a propòsit que quedar-se a casa siga tendència.

Perquè quedar-se a casa no significa renunciar a l’oci, aquest perfil proposa més de cent plans i demostrar que la quarantena pot resultar molt útil per a reprendre aquelles activitats que teníem oblidades.

També et pot interessar

stats