El festival Etnomusic reinterpreta la música folk

Artistes valencians i de fora recrearan la tradició musical

El festival Etnomusic reinterpreta la música folk
El festival Etnomusic reinterpreta la música folk

El Museu Valencià d'Etnologia (Muvaet) es convertirà en punt de referència per a la música folk valenciana i de tot el món amb el festival Etnomusic, que des d'aquest dijous acollirà actuacions d'artistes com Aljub i Pep Gimeno, Botifarra, a més d'altres de la resta de l'Estat i de l'àmbit internacional, que reinterpretaran la tradició musical.

Etnomusic, proposta que ja ha fet setze anys, forma part del cicle d'activitats culturals que organitza el Muvaet en relació amb la cultura tradicional i la diversitat cultural. El projecte té com a objectiu "presentar la música tradicional valenciana des d'una perspectiva actual, així com donar a conéixer propostes musicals de tot el món que vinculen tradició i innovació", destaquen els impulsors.

El programa de concerts es desenvoluparà tots els dijous del 9 de maig al 20 de juny, al pati del Centre Cultural La Beneficència. Les entrades poden arreplegar-se des del dimarts anterior a cada concert al vestíbul del Museu Valencià d'Etnologia o a través de la pàgina web.

També et pot interessar

stats