La Família Hort, el nou joc de taula valencià

El joc aposta pel valencià i es distribueix des de la Marina Alta.

Elements de joc de 'La Família Hort'
Elements de joc de 'La Família Hort'

Una excèntrica família de llauradors és la protagonista del nou joc de taula valencià que hui es posa a la venda a tot Espanya. 'La Família Hort' és la nova aposta de l'editorial deniera Zombi Paella, ideòloga del popular univers de la Fallera Calavera que va transcendir l'èxit del primer joc de taula i que ja compta amb dos expansions i una novel·la.

Durant la partida, caldrà plantar hortalisses, flors carnívores o mandràgores, utilitzar adob, adquirir animals i vendre els productes al millor preu. Es tracta d'un joc de gestió de recursos, senzill i estratègic amb regles accessibles per a tots els públics i que pretén competir amb altres joguets aquesta campanya de Nadal.

L'estètica del joc resulta familiar ja que el disseny ha estat a càrrec de la mateixa il·lustradora de la Fallera Calavera, Esther Méndez, mentre que l'autor del joc, Ramiro Merinero, s'estrena en el mercat a gran escala. Continuant amb la tradició joguetera de Dénia, tots els jocs es distribueixen des de la Marina Alta i aquesta menuda editorial torna a apostar pel valencià com a llengua protagonista. A més, inclou el castellà i també l'anglés amb l'objectiu d'obrir-se a nous mercats internacionals.

També et pot interessar