Les Falles de València del 2023 ja tenen programació oficial

El ple de la Junta Central Fallera dona a conéixer aquest dimarts els detalls de la festa

Reunió de la Junta Central Fallera, aquest dimarts
Reunió de la Junta Central Fallera aquest dimarts / JCF

València ha fet públic aquest dimarts la programació de les Falles del 2023, segons el ple de la Junta Central Fallera. Així, els actes s'iniciaran el 27 de gener amb l'exaltació de la fallera major de València, Laura Mengó Hernández, i la seua cort d’honor al Palau de Congressos. L'endemà, 28 de gener, està prevista l'exaltació de la fallera major infantil de València, Paula Nieto Medina, i la seua cort d’honor al Palau de Congressos.

El diumenge 26 de febrer està prevista la tradicional Crida des de les Torres de Serrans, u altre moment central de les festes. El 16 de març s'entregaran els premis infantils i el 17 els premis. Així mateix, el divendres 17 i el dissabte 18 se tindrà lloc l'Ofrena de flors a la Mare de Déu, un dels moments més emotius de les Falles.

D'altra banda, el 19 de març està previst que el final de festa el pose la cremà de la falla de la plaça de l'Ajuntament a les 23 hores. Poc abans, a les 22.30 hores, es cremarà la falla que haja obtingut el primer premi de la Secció Especial, a les 22 hores totes les falles de la ciutat i entre les 20 hores i les 21 hores, les diferents falles infantils.

També et pot interessar

stats