Les falleres majors de València visiten À Punt per a descobrir la línia gràfica de les Falles

Han disfrutat molt coneixent els estudis i gravant imatges promocionals per a les festes

Marina García i maria estela Arlandis gravant vídeos promocionals de les falles en un estudi d'À Punt / À Punt NTC

Les falleres majors de València, Maria Estela Arlandis i Marina García, han tingut el privilegi de ser les primeres a descobrir la línia gràfica d’À Punt per a les Falles, i sembla que els ha agradat.

Quan falta menys d’un mes per a les Falles, Maria Estela i Marina estan en temps de descompte. La pròxima gran cita és la Crida, diumenge de la setmana que ve, i ja estan nervioses. Marina afirma que és un dia a què li té “respecte” perquè ha de fer un discurs davant de moltíssima gent, i Maria Estela diu que està nerviosa i l’està preparant amb molta responsabilitat i amor, i moltíssimes ganes. “Les paraules ixen del cor, però vols que la gent s'identifique amb el teu discurs”, assegura. 

Però aquests nervis no lleven perquè hagen disfrutat –i molt– fent seu l'estudi principal d’À Punt Notícies, des d'on ixen dos informatius diaris. 

També, ja a l'estudi del costat, han pujat a la plataforma 360 per a gravar imatges que el públic descobreix a mesura que avancem en el mes de març. Fins i tot, hi ha hagut pirotècnia i flors per a fer palés que À Punt estarà en el cor de les Falles i les portaran a casa dels valencians i valencianes amb tot luxe de detalls.

També et pot interessar

stats