"Arrimaeta", la cançó que vol convertir-se en l’himne de les Falles d’enguany

L'autor és Tacho, un trombonista valencià que ha acompanyat C. Tangana en l'última gira

Tacho en una entrevista a À Punt davant de les Torres de Serrans / À Punt NTC

Quan falta just un mes per a la Plantà, arriba la que sembla que serà la cançó de les Falles d'enguany. Es diu ''Arrimaeta'' i mescla el pasdoble amb els sons llatins. L'autor és Tacho, un trombonista valencià que ha acompanyat C. Tangana en l'última gira. 

Aquest dijous les càmeres d'A Punt han parlat amb ell davant de les Torres de Serrans. “La cançó és un pasdoble mesclat amb bachata, amb un puntet bakala i amb la sensació d’eufòria, grandiloqüència i eufòria”, ha dit. 

Després de dos discos i tocar amb C. Tangana, aquesta és la seua primera cançó en valencià. Un senzill que corona amb un clàssic faller i que ha comptat amb l'Associació Musical Ciutat de Benicarló. “És una cançó que et pot connectar no només amb les Falles, sinó amb les arrels de la cultura valenciana”, ha manifestat. 

Tacho canta, produeix, gestiona entrevistes. S'ho fa tot ell, amb un bon grapat d'humor, i somia que al pont de les Torres de Serrans sona la seua melodia la setmana que ve. “Em faria il·lusió que sonara abans de les mascletaes, però encara més en la Crida”, ha assegurat. La il·lusió se li veu a la cara. Al davant, un mes per a posar els cors en flama. 

També et pot interessar

stats