Expojove recupera part de la seua programació en tres espais municipals de València

La fira juvenil es va cancel·lar el passat 23 de desembre per l’augment de casos d’òmicron

VÍDEO | Expojove tanca les portes amb una assistència de 30.000 xiquets i xiquetes
Imatge d'arxiu d'una edició anterior d'Expojove / À Punt NTC

La programació cultural d’Expojove, que s’havia suspés el 23 de desembre per l’augment de casos de la variant òmicron, s’ha tornat a posar en marxa repartida en tres centres municipals de la ciutat de València: el centre d’activitats per a persones majors Jubiocio del barri de Benicalap; el Centre de Joventut d’Algirós i el Centre Cultural i Esportiu de la Petxina. Els espectacles comencen aquest dimecres i finalitzaran el 5 de gener.

Amb aquesta reubicació, la regidoria de Cultura ha donat eixida al treball de les companyies contractades, afectades per la suspensió sobtada de la fira juvenil. El seu regidor, Carlos Galiana, ha assenyalat que la cultura ha sigut "un dels més maltractats per la pandèmia i volíem oferir una alternativa per a tots els actors, actrius i personal tècnic que tenien aquestes dates reservades”.

A més, l’Ajuntament ha aprofitat aquest canvi per a anunciar la visita de la missatgera Caterina als barris i pobles de la ciutat per a recollir les cartes dels xiquets i xiquetes als Reis d'Orient, acompanyada d'un espectacle de la companyia Opakar-Orgos.

També et pot interessar

stats