Expofesta, la fira per excel·lència de les festes populars, compleix 25 anys

En els 3.500 metres quadrats de l'espai firal es pot trobar pràcticament de tot, carrosses per les festes patronals, lloguer de vestuari, calcer, complements, grups de dansa o teatre de carrer per als moros o cristians.

La Institució Firal Alacantina (IFA) acull aquest cap de setmana la 25a Fira Nacional de les Festes Populars, Expofesta.

La Institució Firal Alacantina (IFA) acull aquest cap de setmana la 25a Fira Nacional de les Festes Populars, Expofesta. El certamen reuneix, en un únic espai de 3.500 metres quadrats, associacions festeres de la província amb empreses i serveis del món fester. Entre d'altres s'hi poden trobar ballets, grups de dansa i teatre de carrer, carrosses, il·luminació i so, grups per a espectacles, comparses de moros i cristians, vestits regionals, teixits i calçat especial, disfresses, lloguer de vestits, organització de seguicis i desfilades, bandes de música i cornetes, associacions, comissions de fogueres, barraques o falles.

La fira és un punt per a repassar l'origen i el desenvolupament d'algunes celebracions tan tradicionals com ara els Moros i Cristians o les Fogueres. A més permet interactuar, descobrir nous espectacles i fer a tothom partícip d'una de les grans tradicions dels nostres pobles.

L'organització espera superar els 6.000 visitants que ja van vindre l'edició passada, i ser una gran dinamitzadora de l'àmbit social, així com demostrar que la festa pot ser un revulsiu de l'economia durant tot l'any.

També et pot interessar

stats