Eva Amaral reivindica a pit descobert la llibertat de les dones

La cantat ha dedicat el seu tema a Rocío Saiz, a qui un policia va obligar a tapar-se els pits durant el concert que estava oferint a Múrcia

Moment de l'actuació d'Amarl en el Festival Sonorama 2023
Moment de l'actuació d'Amarl en el Festival Sonorama 2023 / Paco Santamaría (Efe)

Eva Amaral, cantant del duo aragonés a qui dona nom, ha sigut la protagonista absoluta de la nit del dissabte en el festival Sonorama Ribera celebrat en Aranda de Duero (Burgos). Davant més de 35.000 persones i just abans d’acabar un recorregut per tota la seua trajectòria musical, l’artista ha cantat a pit descobert el seu tema "Revolución" per a reivindicar la llibertat de totes les dones.

Damunt de l’escenari, la cantant ha explicat que la cançó estava dedicada a Rocío Saiz, Zahara, Rigoberta Bandini, Bebe i tantes altres dones que han vist amenaçada la seua dignitat. Just després, ha deixat caure el cosset de lluentons rojos que ha lluït durant tota la seua actuació i ha mostrat els seus pits.

El passat mes de juny, un policia local va obligar la cantat Rocío Saiz a tapar-se els pits durant el concert que estava oferint a Múrcia durant l’Orgull LGTBI. La Policia Local de la ciutat, no obstant, va qualificar de "no correcta" l’actuació de l’agent, que va actuar "per iniciativa pròpia". El cos policial també va demanar disculpes a l’artista i va obrir un expedient disciplinari a l’inspector. Una setmana més tard, Saiz va repetir el gest durant una actuació a Elda (Vinalopó Mitjà). 

També et pot interessar

stats