Marc Ros (Sidonie) es despulla en un concert a Elda en suport a Rocío Sáiz

Agents de la Policia de Múrcia van paralitzar un concert de la cantant per mostrar el pit

Marc Ros (Sidonie) i Rocío Sáiz en l'actuació a Elda
Marc Ros (Sidonie) i Rocío Saiz, en l'actuació d'Elda / @sidonie

El cantant del grup Sidonie, Marc Ros, s'ha despullat en una actuació a l'escenari de l'Emdiv Music Festival, celebrat el cap de setmana passat a Elda (Vinalopó Mitjà), en suport a la cantant Rocío Saiz, a qui un agent va ordenar parar l'actuació per mostrar el pit en un concert a Múrcia dies abans.

L’incident va ocórrer el 24 de juny en les festes de l'Orgull de Múrcia quan Saiz interpretava la cançó Como yo te amo, de Rocío Jurado. Els fets van generar una intensa polèmica en la qual la Policia Local de Múrcia va decidir obrir una investigació interna per a aclarir el succeït i va posar de manifest que l'agent havia actuat pel seu compte.

En el concert, fet uns dies després i quan Saiz interpretava el mateix tema i estava nua de cintura cap amunt, Marc Ros va eixir de sorpresa entre bastidors en roba interior i es va quedar nu per uns segons davant del públic, en suport a la seua companya.

Sidonie ha penjat fa unes hores el vídeo en les diferents xarxes socials, on es veuen tots dos artistes riure i abraçar-se davant de la cridòria del públic. Per la seua banda, Saiz ha respost compartint el vídeo penjat per Sidonie i afegint "Quina sort tinc de tindre amics i companys com vosaltres. Us vull amb tot el meu cor".

L'Emdiv Music Festival 2023 està enfocat a la música pop, rock, indie i electrònica, i ha tingut lloc el 30 de juny i l'1 de juliol

També et pot interessar

stats