Esgotades en quatre hores les entrades de Serrat a València

També s'han exhaurit a Barcelona, Sant Sebastià i Madrid

Serrat durant una actuació
Serrat, durant una actuació / jmserrat.com

Les entrades per al concert de Joan Manuel Serrat a València s'han esgotat només quatre hores després de posar-se a la venda. Tampoc queden entrades per a Barcelona, Sant Sebastià i Madrid, de la seua gira mundial de comiat "El vici de cantar 1965-2022".

La promotora musical The Project ha posat a la venda les entrades aquest dijous entre les 10:00 i les 10:30 hores, segons ciutats, i a primera hora de la vesprada ja estaven esgotades per a aquests quatre concerts, segons fonts de la companyia.

Les persones afortunades que han aconseguit comprar l'entrada podran veure a Serrat dir adeu als escenaris a València el 30 de juny de 2022 a la plaça de bous, el 8 d’octubre a Sant Sebastià, el 13 de desembre a Madrid, i el 23 del mateix mes a Barcelona. 

Les entrades per al concert d’Alacant, el 3 d’agost, també a la plaça de bous, encara es poden comprar en el web del cantant.

Serrat va anunciar que es retirava dels escenaris fa només uns dies, malgrat que continuarà component i tocant a casa, i pot ser que grave un disc.

També et pot interessar

stats