Entrades exhaurides per a la presentació del nou disc de Pep Gimeno ‘Botifarra’

L’artista xativí interpretarà el divendres 13 de gener Ja ve l’aire, al Palau de les Arts de València

Imatge publicada a les xarxes socials de Pep Gimeno 'Botifarra'
Imatge publicada a les xarxes socials de Pep Gimeno 'Botifarra' / @botifarra_oficial

Pep Gimeno ‘Botifarra’ ha anunciat a través de les xarxes socials que les localitats per al concert del proper divendres 13 de gener al Palau de les Arts de València s’han exhaurit. Només queden sense vendre un 5% de les butaques, que es podran adquirir el mateix dia de l'actuació en la taquilla del recinte.

L’artista xativí enceta el 2023 amb la presentació del seu nou disc, Ja ve l’aire, que des d’aquesta setmana ja es pot escoltar en YouTube, i que pròximament estarà disponible en altres plataformes digitals. El mateix Botifarra diu que no sap exactament quan serà, però que ja estarà ell “pendent” d’avisar-nos. A més, el disc ja es pot precomprar des de la pàgina web i a partir del 15 de gener es faran els enviaments.

Amb Ja ve l’aire el cantador segueix la seua tasca de recopilació de la tradició valenciana, aquesta vegada centrant-se en cançons de treball. El disc compta amb un marcat protagonisme femení, i és que, en paraules de l’artista, és “gràcies a les dones” que canta. Entre les artistes que col·laboren en aquest nou treball trobem Maria Arnal, Noelia Llorens 'Titana’, Carmen París i Judit Neddermann.

En aquest nou llançament discogràfic i la gira que l'acompanyarà, Botifarra estarà acompanyat per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego. El també xativí Feliu Ventura ha tingut una important participació com a lletrista en la gènesi de Ja ve l'aire.

També et pot interessar

stats