Elx celebra el seu dotzé concurs de cuina creativa amb magrana mollar d'Elx

Ha guanyat el plat d’ànec madurat amb pa de magrana, de Rodri i Bea Fenández, cuiners de Logronyo

Ànec madurat amb pa de magrana: el plat guanyador del concurs de cuina creativa amb magrana mollar d'Elx / À Punt NTC

Tradicionalment, la magrana la consumim com a fruita, però les seues possibilitats són infinites i una bona mostra és el dotzé concurs de magrana mollar d'Elx (Baix Vinalopó).

Quatre finalistes de diferents punts d’Espanya han competit pel millor plat amb unes propostes molt variades: arròs amb magrana i abadejo, ànec madurat amb pa de magrana, crema de carabassa, magrana i pesto, i un pastís de formatge de magrana.

El jurat, presidit per l'estrela Michelin Susi Díaz, s’ha encarregat de triar el millor plat valorant creativitat i presentació, però, sobretot, que el plat faça sabor de magrana i que aquesta siga l’ingredient principal. 

Basant-se en aquests criteris, finalment han decidit atorgar el premi al plat d’ànec madurat amb pa de magrana que han elaborat de Rodri i Bea Fernández, de Logronyo (Rioja), que han assegurat a À Punt que, malgrat que la seua participació ha sigut molt precipitada i s’hi han hagut d’esforçar molt, el premi ha merescut molt la pena.

També et pot interessar

stats