Elda millora la seguretat i l'estètica del Teatre Castelar en complir 120 anys

El consistori busca que l’edifici "mantinga la seua esplendor i funcionalitat"

Un operari treballa per a millorar el Teatre Castelar d'Elda
Un operari treballa per a millorar el Teatre Castelar d'Elda / Ajuntament d'Elda

L'Ajuntament d'Elda du a terme diversos treballs per a la millora funcional i estètica del Teatre Castelar, un dels edificis més emblemàtics de la capital del Vinalopó Mitjà l'any, que se celebren els 120 anys de la inauguració.

Aquestes actuacions han permés millorar la funcionalitat, seguretat i aspecte d'una instal·lació municipal per la qual cada any passen milers de persones i que acull activitats i celebracions culturals i festeres de la ciutat, segons ha informat aquest dilluns el consistori.

Els treballs fets a través de la Regidoria d'Espai Públic i Inversions han consistit a adequar el teló tallafoc, a dotar d'un nou carril motoritzat al teló de boca, i a reparar i pintar totes les portes d'accés i d'emergència. El regidor de l'àrea, José Antonio Amat, ha emfasitzat que aquesta és una inversió que serveix per a "fer valdre un dels referents del patrimoni cultural elder".

Pel que fa a la regidora de Teatre, Rosa Vidal, ha explicat que la intervenció contribuirà que "el Castelar mantinga la seua esplendor i funcionalitat". Tot això redunda en el fet que el coliseu "continue sent l'epicentre de l'oferta cultural" del municipi, "amb una programació àmplia i atractiva", al mateix temps que demostra que "està més viu que mai".

També et pot interessar

stats