El dissenyador Alfredo León signa el cartell del Festival de Cine d'Alacant

El certamen, que és referent en l'àmbit nacional, se celebrarà del 23 al 30 de maig.

El treball de León ha sigut seleccionat entre més de 300 propostes presentades i representa un gran ull
El treball de León ha sigut seleccionat entre més de 300 propostes presentades i representa un gran ull / Diputació d'Alacant

Amb la presentació del cartell anunciador del XVII Festival Internacional de Cine d'Alacant s'inicia el compte enrere per a la inauguració del certamen, que enguany se celebrarà del 23 al 30 de maig. La imatge del festival serà enguany la del dissenyador gràfic Alfredo León, que té una dilatada trajectòria com a creatiu de més de vint anys.

El treball de León ha estat seleccionat entre les més de 300 propostes presentades i, tal com ha explicat el director de l'esdeveniment, Vicente Seva, està realitzat amb línies ondulades a la manera d'un paisatge i de l'onatge marí que recorden el traçat de les tessel·les de l'emblemàtic passeig de l'Esplanada d'Alacant. Es tracta, ha dit Seva, "d'una única icona però amb molta força visual, per a sintetitzar el cinema, qui ho veu i la càmera que el captura i projecta. En definitiva, preval la senzillesa gràfica, molta llum i una paleta de colors càlids per a transmetre una acurada escena entre el que hi ha a la pantalla i el que percep l'espectador".

La consolidada cita cinematogràfica, que tindrà lloc del 23 al 30 de maig de 2020, és un referent en l'àmbit nacional i reuneix a la ciutat d'Alacant projectes de gran qualitat.

També et pot interessar

stats