El disseny valencià deixa la seua empremta en la setmana de la moda de Madrid

La dissenyadora Isabel Sanchís i els dissenyadors Hannibal Laguna, Dominnico i Yvan Andreu hi han presentat les seues propostes.

Valencians a la fashion week / À Punt
Verónica Budiel
10 d'abril 2021 - 21:34

Cap de setmana clau per a la creació valenciana en la setmana de la moda de Madrid. Fins a quatre dissenyadors i dissenyadores valencians han presentat les seues propostes per al que vestirem la pròxima temporada. 

Hannibal Laguna i Isabel Sanchís han aportat veterania, mentre que Dominnico i Yvan Andreu, han apostat per l'avantguarda. L'empremta taronja trepitja les passarel·les de Madrid i deixa el seu segell a cada pas.

La dona del futur i generacions sense gènere

La dissenyadora de Benaguasil, al Camp de Turia, Isabel Sanchís, i la seua filla Paula han presentat aquest dissabte el que serà la dona del futur. Una silueta femenina escultural que s'empodera amb volums extraordinaris, brodats de silicona o la cadena com a fil conductor de la nostra vestimenta.

La mascareta és objecte de culte per a Hannibal Laguna amb un objectiu: deixar-la arrere i obrir una nova etapa en què uns colors plens d'intensitat inunden la vida. 

Tecnologia i robòtica s'incorporen a la moda de la mà del jove il·licità Yvan Andreu, mentre que l'alacantí Dominnico ha mostrat una generació sense gènere i a l'avantguarda, que busca socialitzar en un moment d'aturada emocional. 

També et pot interessar

stats