El director valencià Vicent Villanueva presenta la seua pel·lícula ‘La Ternura’

Basada en una obra teatral d’Alfredo Sanzol, aquesta comèdia és protagonitzada per Emma Suarez i Gonzalo de Castro

Imatge de la pel·lícula 'La Ternura'

Emma Suarez i Gonzalo de Castro presenten a València l'humor shakespearià de la pel·lícula La Ternura, basada en l'obra teatral d'Alfredo Sanzol. El director valencià Vicent Villanueva s’ha encarregat de dur l’adaptació a la pantalla gran amb una bona ració d'embolics, rialles i grans dosis de tendresa en un film que s'estrena aquest divendres. "És com una espècie de grans èxits de Shakespeare i Sanzol, és un argument original completament independent", explica Villanueva.

Sis personatges donen vida a aquesta peça d'aspecte clàssic i farcida d'humor shakespearià amb Emma Suárez, que abandona els papers dramàtics per a interpretar una reina amb molts comptes pendents. “És un personatge fabulós, ple de matisos”, afirma Suárez, que interpreta una “reina embruixadora, sobreprotectora de les seues filles”.

Gonzalo de Castro interpreta el llenyater, aborda en el cinema un dels seus primers personatges clàssics. Per a ell, el desafiament ha sigut parlar en un llenguatge molt poètic i en castellà antic.

Vllanueva destaca un moment de la pel·lícula on els personatges “tenen una escena memorable amb un text de Sanzol, on comencen a insultar-se i pareix una escena d’expressionisme alemany”. Per al director, “el més bonic que té és que té molt de comèdia fantàstica i comèdia romàntica”.

També et pot interessar

stats