El director alacantí Ángel Puado presenta 'Bruno', una comèdia sobre la salut mental

L'actor Fele Pastor encarna el protagonista, un pacient que va al psiquiatra i que acabarà passant-li els problemes al terapeuta

La pel·lícula s'ha rodat en tres dies a Alacant / À Punt NTC

Caos, bogeria i molt d'humor. Són els ingredients del llargmetratge que es projecta esta vesprada al Festival Internacional de Cine d’Alacant. L'alacantí Fele Pastor encarna Bruno, un pacient que va al psiquiatra i que acabarà passant-li els problemes al terapeuta, un psiquiatra que està a punt d'agafar la baixa per afeccions personals.

Una comèdia amb què el director també alacantí Ángel Puado es planteja què és més contagiós: el trellat o la bogeria? Perquè la línia entre els dos és molt fina, i no sabem què és més contagiós. És el dubte que el director alacantí tracta de respondre.

Al fil es van enredant situacions completament absurdes que fan que l'espectador no puga deixar de riure. La comèdia es va rodar a la ciutat d'Alacant, en només tres dies, en alguns dels espais més reconeixibles de la ciutat, com el port o el carrer Sant Francesc.

No es pot desvelar encara si el trellat guanyarà la bogeria o a l'inrevés, però el que tant actor protagonista com director sí que ofereixen és la millor teràpia: la dels riure.

També et pot interessar

stats