À Punt, mitjà oficial del Festival Internacional de Cine d’Alacant per quint any consecutiu

La radiotelevisió i web públics valencians fan costat al sector audiovisual de la Comunitat Valenciana i retransmetran per streaming en directe les gales del certamen

La gala inaugural del Festival de Cine d'Alacant serà el 18 de maig i serà retransmesa per streaming en el web d'À Punt
La gala inaugural del Festival de Cine d'Alacant serà el 18 de maig i serà retransmesa per streaming en el web d'À Punt / Festival de Cine d'Alacant
14 de maig 2024 - 10:35

À Punt és, per quint any consecutiu, mitjà oficial del Festival Internacional de Cine d'Alacant. La radiotelevisió valenciana dona suport al sector audiovisual de la Comunitat Valenciana, al talent i als seus professionals, formant part d'este certamen cinematogràfic que celebra el 21é aniversari del 18 al 25 de maig.

À Punt, com a mitjà oficial del certamen, farà un ampli desplegament informatiu i donarà cobertura a este consolidat festival cinematogràfic en tots els seus canals (televisió, ràdio, web i xarxes socials). A més, retransmetrà en directe per streaming les gales d'inauguració i clausura, els dies 18 i 25 de maig a les 20 hores, des del web apuntmedia.es.

La televisió pública estarà present durant tot el festival; la directora de Continguts i Programació, Elena Vilanova, serà una de les expertes que formen part del VI Laboratori de Projectes de Ficció, el grup de professionals que valoraran els projectes presentats pels alumnes.

El Festival comptarà enguany amb produccions en les quals col·labora À Punt, com són els llargmetratges a concurs Tu no eres yo de Moisés Romera i Marisa Crespo, L’àvia i el foraster de Sergi Miralles, Llobàs de Pau Calpe i Persona (no) humana de Rafa G. Sánchez i Álex Cuéllar.

El director general d'À Punt, Alfred Costa, ha destacat que “el Festival de Cine d'Alacant és la cita internacional del sector més important de la Comunitat Valenciana, i la televisió dels valencians hi està present per a donar suport i promocionar el talent i les nostres empreses audiovisuals. A més, cada vegada més cineastes de tot el món trien la nostra comunitat com a escenari de rodatges, i en À Punt volem donar visibilitat als nostres recursos per a catapultar la indústria i els professionals del cine valencians”.

“À Punt segueix fidel a la cultura i al Festival de Cine d'Alacant, donant suport a esta cita, realitzant retransmissions i una àmplia cobertura de tota la nostra programació. Gràcies per fer arribar el nostre festival a tots els valencians”, ha comentat Vicente Seva, director del Festival Internacional de Cine d'Alacant.

El Festival Internacional de Cine d'Alacant té el suport de la Diputació Provincial d'Alacant, l'Ajuntament d'Alacant, l’Alacant Film Office, l’Institut Valencià de Cultura, À Punt i altres empreses col·laboradores.

 

També et pot interessar

stats