El Diluvi anuncia una aturada temporal a finals d’enguany

El grup de Castalla assegura que s’acomiadaran del públic als escenaris i que “no és un adéu, sinó un fins prompte”

20.01.2022 | El Diluvi estrena ‘Present’
La banda El Diluvi en l'estrena del disc ‘Present’

El Diluvi ha anunciat aquest divendres a través de les xarxes socials que farà una aturada temporal a finals d’enguany. “Sabem que és poc temps, però suficient per a acomiadar-nos de vosaltres com més ens agrada, als escenaris”, asseguren en un comunicat. Tot i això, insisteixen en el fet que no es tracta d’un adéu, sinó d’un fins prompte: “seguim ací, no ens n'anem, som els qui tornem”.

El grup de Castalla (Alcoià), que hui mateix actua a Sant Vicent del Raspeig amb Xavi Sarrià, ha explicat que des de fa uns mesos “i per raons personals” no li poden dedicar tot el temps que necessita el projecte. A pesar d’això, han avançat que en els pròxims dies publicaran noves cançons i nous videoclips. 

A principis de 2022, El Diluvi va publicar el seu últim àlbum, Present, amb els sons reggae i pop, els ritmes llatins i les lletres reivindicatives que els caracteritzen i amb col·laboracions amb artistes i grups com Pep Gimeno Botifarra, Smoking Souls, Auxili, The Dance Crashers o Buhos. 

Enguany la banda, s’ha vist immersa en la gira "A fer la mà", amb vora una trentena de concerts per tot el territori valencià. 

També et pot interessar

stats