‘Delta’ la nova sèrie thriller que aborda la problemàtica ambiental al delta de l’Ebre com a teló de fons

Una coproducció d’À Punt i TV3 amb l’actriu valenciana Raquel Ferri com a protagonista

Rodatge d'una escena de la sèrie 'Delta' / À Punt NTC

Delta és la nova sèrie de ficció coproduïda per À Punt i TV3 i que aquests dies es roda al delta de l’Ebre. Amb la valenciana Raquel Ferri com a protagonista és un thriller amb l’amenaça climàtica de les zones humides com a teló de fons. 

El nou projecte audiovisual porta l’espectador per la senda del suspens, ja que “està a mig camí entre el thriller d’investigació i el drama rural”, explica David González, director de la sèrie. El guió narra la mort d’una ecologista que remou les reposades aigües del delta i que uneix les dues protagonistes. “Vull que em passen el següent guió ja, ho necessite saber”, diu Ferri. 

Però Delta és més que un thriller, aborda l’amenaça real de les zones humides, i en aquest cas “una de les zones d’Europa amb més amenaça”, afirma el director.

Ho fa mostrant un paisatge encara inexplorat en la ficció, amb “paisatges que no m’acostume a encara veure i alhora els flamencs volant per sobre nosaltres”, assegura engrescada Meritxell Calvo, actriu de la sèrie.

Una sèrie de 6 capítols en una coproducció d’À Punt i TV3 amb professionals dels dos territoris. Per a l'any que ve arriba als cinemes aquesta sèrie de suspens amb problemàtica ambiental com a teló de fons.

També et pot interessar

stats