Comença el rodatge de la sèrie d'À Punt ‘Dieciocho’

Un projecte intimista i actual que tracta sobre la incomunicació. Consta de sis capítols, amb Hammudi Al-Rahmoun Font de productor creador, i Alicia Falcó i Maël Rouin-Berrandou de protagonistes

'Dieciocho' enceta el seu rodatge
'Dieciocho' enceta el seu rodatge / Departament de Comunicació
19 d'octubre 2023 - 11:26

Ambientada a la ciutat de València, Dieciocho és una sèrie per a televisió que va començar el rodatge el 9 d'octubre i que es grava en diferents localitzacions de València i Gran Canària. Una història d'amor que trenca prejudicis sobre la immigració, protagonitzada per Alicia Falcó i Maël Rouin-Berrandou. Es tracta d'una sèrie intimista i actual que tracta sobre la incomunicació, sobre l'amor impossible entre Moha i Celia; la lluita constant de Sandra, l'educadora social; els prejudicis de Matíes, el germà de Celia i la decisió de no voler veure la seua mare Esther.

Celia i Moha es coneixen en una cuina. Per a Celia aquest treball és una condemna: una jutgessa l'ha condemnada a fer hores de servei a la comunitat. Per a Moha, aquest treball és un premi que l’acosta a la meta d'aconseguir els papers. Encara que no ho semble, tenen molt en comú i ho aniran descobrint a mesura que tots dos superen els prejudicis i comencen a veure's com són en realitat. Dieciocho ens parla de falses mentides i malentesos entre persones que caminen sempre alerta.

Dieciocho compta amb Hammudi Al-Rahmoun Font (Mariachis, El Chapo, Tijuana, Otel·lo) com a productor creador, escrita per Pau Escribano i Damià Serra Cauchetiez i codirigida per Hammudi Al-Rahmoun Font i Damià Serra Cauchetiez. Al repartiment principal destaquen Maël Rouin-Berrandou, Alicia Falcó, Tarik Rmili, Ann Perelló, Abdelatif Hwidar, María Poquet i Pep Tosar, entre d’altres.

 Dieciocho és una sèrie de sis capítols de 30 minuts, produïda per Little Dreams Films AIE, Set Màgic Audiovisual, The Fly Hunter i Empatic Films. Compta amb la participació d'À Punt en col·laboració amb RTVE Play i IB3.

També et pot interessar

stats