La delegada d'À Punt a Alacant, Gal·la Navarro, entre els nous membres del patronat del Misteri d'Elx

La Generalitat ha nomenat cinc dels nou vocals que renovaran la junta rectora

EL MISTERI D'ELX ENTRE BASTIDORS
Una de les escenes de la representació del Misteri d'Elx, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El president de la Generalitat ha nomenat els cinc nous vocals del Patronat del Misteri d'Elx, en el marc del procés de renovació de càrrecs de la junta rectora. Es tracta de Cristian Agulló Rodes, Àngela Girona Martínez, José Guilabert Antón i la delegada d'À Punt a Alacant Gal·la Navarro Campello, que exerciran el càrrec per un període de huit anys.

Juntament amb ells, el Diari Oficial de la Generalitat també publica la designació de María Gertrudis Jaén Sánchez com a delegada de la conselleria d'Educació, Cultura i Esports durant quatre anys per al Misteri, una representació religiosa que compta, entre altres reconeixements, amb la consideració de patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco.

Pel que fa als nous membres, Àngela Girona és professora de valencià en l'IES La Torreta i assessora del Cefire, el centre d'innovació educativa de la Generalitat; el dissenyador Cristian Agulló Rodes és l'autor del cartell de la campanya comercial del Misteri; José Guilabert Antón és advocat i cantor en la Capella del Misteri, i Gal·la Navarro, a més de periodista a À Punt i l'antiga RTVV, és també besneta del descobridor de la Dama d'Elx, Manuel Campello. 

La junta rectora està constituïda, entre altres, per nou vocals designats pel president de la Generalitat. El procés de renovació depén ara del nomenament dels membres corresponents a l'Ajuntament d'Elx i a l'Església, ja que per a alguns d'ells expira aquest 2022 el termini màxim de huit anys com a vocals.

També et pot interessar

stats