David Orange presenta la seua nova novel·la: 'Romperás la noche con un grito'

Aquest trepidant thriller psicològic destapa una xarxa de robatoris de xiquets amb l'epicentre a València

David Orange presenta la seua nova novel·la: 'Romperás la noche con un grito' / À Punt NTC

El segrest d'un bebé és el punt de partida d'una investigació policial febril. Així comença Romperás la noche con un grito, la nova novel·la del valencià David Orange, un trepidant thriller psicilògic, ple d'intriga i investigacions que destapa una terrible xarxa de robatoris de xiquets amb l'epicentre a València.

“Les desaparicions sempre han tingut alguna cosa que enganxa el lector, que l’intriga, l’atemoreix i fa que desitge saber qui ha pogut fer una cosa així”, explica a À Punt NTC l’autor sobre l’elecció del tema. 

La història de Romperás la noche con un grito comença a l'Eixample i recorre la ciutat des del Carme fins a Natzaret, i fins i tot fa parada a l'Albufera. Cada racó de la capital del Túria es converteix en còmplice i partícip de la narració per a demostrar que el Cap i Casal és “una ciutat amb moltes virtuts i capacitats literàries a l’hora de generar intriga i narrar esdeveniments”, indica Orange.

Amb personatges complexos i plens de matisos que plantegen dilemes morals, la novel·la es converteix en tot un mostrari de conductes humanes, que posen el focus en la infància i en com defineix la personalitat futura. Una reflexió que l’autor convida a fer a través de flashbacks al passat dels diferents personatges.

El resultat és una novel·la negra en estat pur, amb múltiples girs de la trama, i els ingredients bàsics per a atrapar els amants de la intriga.

També et pot interessar

stats