El creador d'"Arrimaeta" llança un nou tema que fusiona el merengue i una xaranga de Foios

Darrere d'"A Miami" està Ladilla Rusa i el mateix Tacho, que assegura aportar-hi valencianor

Fragment d' "A Miami", la nova cançó de Tacho amb Ladilla Russa

Tacho, impulsor de l’exitosa cançó "Arrimaeta", que va sonar amb força durant les Falles, ha llançat, coincidint amb l’inici de l’estiu, una nova cançó. Es tracta d'"A Miami" i té, de nou, els sons llatins com a rerefons. S’ha estrenat este mateix divendres.

El nou llançament de Tacho ve de la mà de Ladilla Rusa i de la guardonada xaranga de Foios A banda de la banda perquè de nou, aposta per fusionar sonoritats: “Volia fer una fusió d’estils. Que estiguera Ladilla Rusa, que estiguera la xaranga per a representar la música valenciana, que estiguera Tacho com a representant de la valencianor”, explicava a À Punt.

I un Tacho que no entén de fronteres. De fet, abraçaria el mercat llatinoamericà amb gust com a fidel seguidor que n'és, se'n declara admirador. “A mi em va com anell al dit, la llatinor m’ix i la valencianor també m’ix”, afirma.

No descarta un disc

Valencianor que ja vam veure en tots els casals fallers on va sonar "Arrimaeta". Un boom que, ara amb perspectiva, no li va eixir gens malament, però que ell no descartava.

Assegura que s’imaginava l’èxit, però no fins al punt d’arribar a cantar a Mestalla. Des del seu punt de vista, "Arrimaeta" ha ajudat que sorgira el merengue d'"A Miami" i no descarta acabar fent un nou disc perquè, com admet, no pot parar de fer música. 

També et pot interessar

stats