El Consell recuperarà l'antic convent de les Clarisses d’Elx per a albergar el Museu d'Art Contemporani

Pablo Ruz ha precisat que l'edifici “no té cap problema estructural” i només necessita que s’intervinguen determinats punts

Imatge d'arxiu de l'antic convent de les Clarisses
Imatge d'arxiu de l'antic convent de les Clarisses / Ajuntament d'Elx

La Generalitat executarà les obres de recuperació de l'antic convent de les Clarisses a Elx per a albergar la seu d'art contemporani valencià, segons ha informat este dimecres l'alcalde, Pablo Ruz, en un comunicat. "L'Ajuntament d'Elx assumeix la redacció del projecte i el Consell serà qui executarà progressivament les obres dins del seu objectiu d'establir a les instal·lacions de les Clarisses la seu permanent del Museu d'Art Contemporani de la Generalitat”, ha assenyalat Ruz.

En este sentit, ha explicat que el reconeixement de les Clarisses va ser un dels temes que es tractaren dimarts en una reunió amb la directora general de Patrimoni Cultural, Pilar Tébar, a l'Ajuntament. "La disponibilitat i la disposició del Consell en este aspecte és absoluta”, ha afirmat Ruz, que ha confirmat que en eixa trobada també van tractar "la capacitat de la sala principal de les Clarisses per a les col·leccions i obres d'art contemporani de la Generalitat”.

Sobre l'actuació en l'antic convent, l'alcalde ha precisat que l'edifici “no té cap problema estructural, només la necessitat d'intervenció en determinats punts”.

També et pot interessar

stats