Els Concerts de Vivers porten aquesta setmana Tini, Lola Índigo, Fito Páez i Miguel Poveda

El cicle de concerts va començar dissabte, amb més de 4.000 persones que gaudiren de les actuacions de La Fúmiga, Miki Núñez i Colomet

Cartell de les actuacions de Lola Índigo, Tini, Miguel Poveda i Fito Páez
Cartell de les actuacions de Lola Índigo, Tini, Miguel Poveda i Fito Páez / Concerts de Vivers

Els Concerts de Vivers tornen aquest dimarts, amb la música de l'argentí Fito Páez, que dona inici a una setmana musical que portarà a València les artistes Tini, Lola Índigo i Miguel Poveda, i l'espectacle Poetas del Rock. El cicle de concerts de la Fira de Juliol va començar dissabte passat, amb més de 4.000 persones als Jardins de Vivers, per a gaudir de les actuacions de La Fúmiga, Miki Núñez i Colomet.

L'actuació de Fito Páez d'aquest dimarts s'emmarca en la gira europea de celebració dels 30 anys de la publicació del disc El amor después del amor, un treball fonamental en la carrera de l'autor argentí.

L'endemà, dimecres, serà el torn de Lola Índigo, que presentarà a València el disc El Dragón, el tercer seu. El programa continuarà el dijous 6 amb l'argentina Tini, que farà un espectacle basat en el seu disc Cupido.

El divendres 7 actuarà el cantaor flamenc Miguel Poveda, que posarà a l'escenari el seu projecte titulat Diverso, una actuació basada en el flamenc tradicional clàssic. La setmana es tanca dissabte amb l'espectacle Poetas del Rock, que reunirà M Clan, Los Enemigos i Ana Curra.

També et pot interessar

stats