Els Concerts de Vivers ofereixen 16 cites musicals amb 26 intèrprets per a tots els públics

Les actuacions es faran entre l'1 i el 23 de juliol amb grups com Tini, The Waterboys, Lola Índigo, Rozalén, Mónica Naranjo, Miguel Poveda, La Fúmiga o Pep Gimeno 'Botifarra'

Els escocesos The Waterboys posaran el punt final als Concerts de Vivers el 23 de juliol amb els seus clàssics i l'últim treball 'All Souls Hills'
Els escocesos The Waterboys posaran el punt final als Concerts de Vivers el 23 de juliol amb els seus clàssics i l'últim treball 'All Souls Hills' / Facebook: WaterboysMusic

Els Concerts de Vivers 2023, de la ciutat de València, oferiran 16 cites musicals amb 26 intèrprets ja confirmats d'estils destinats a tots els públics, com ha indicat aquest dijous l'Ajuntament.

Les actuacions es faran entre el dissabte 1 de juliol i el diumenge 23 de juliol en el marc de la Gran Fira de València. El cartell comptarà amb músics internacionals i nacionals, entre ells, valencians.

Entre els internacionals estan Tini, The Waterboys, LP, Jacob Collier i Alborosie, mentre que entre els nacionals acudiran Lola Índigo, Rozalén, Mónica Naranjo, La La Love You, Los Secretos, M Clan, Sofía Ellar i Miguel Poveda, entre altres. La presència valenciana vindrà de la mà de La Fúmiga, Pep Gimeno Botifarra, Auxili i Colomet.

Les entrades per a aquests concerts es posaran a la venda aquest divendres, 10 de febrer, a les 14:00 hores a través del web dels Concerts de Vivers (www.concertsdevivers.com).

La programació està impulsada per l'Ajuntament de València i deu empreses promotores valencianes que s'encarregaran de la producció dels espectacles musicals del festival.

El recinte estarà equipat amb gespa artificial, una zona gastronòmica i aparcaments de bicicletes "per a oferir als assistents una experiència completa", segons el regidor Carlos Galiana.

Els Concerts de Vivers 2023 començaran el dissabte 1 de juliol amb les actuacions de La Fúmiga, Miki Núñez i Colomet.

També et pot interessar

stats