La Comunitat Valenciana s’ompli de música, dansa i cinema amb el cicle Oh! La Cultura

El cinema valencià protagonitza la primera jornada amb la projecció de ‘Vivir dos veces’ i ‘La innocència’

La Fúmiga actuarà el dissabte a la Casa Mediterráneo d’Alacant
La Fúmiga actuarà el dissabte a la Casa Mediterráneo d’Alacant / IVC

El cicle de música, dansa i cinema Oh! La Cultura, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, alça el teló aquest dimecres. La primera jornada està protagonitzada pel cinema valencià amb la projecció de Vivir dos veces i Pies y corazones a la Casa Mediterráneo d’Alacant i La innocència al Museu de Belles Arts de Castelló. L’entrada serà gratuïta.

Del 22 al 26 de juliol els assistents podran gaudir d’espectacles de música, dansa, cinema i circ. Segons l’IVC, l’objectiu és que la ciutadania s’anime a tornar a viure la cultura i les emocions que només es generen amb els espectacles en directe, sense deixar de banda els protocols de seguretat i higiene sanitària.

Casa Mediterráneo d’Alacant

La Casa Mediterráneo acull dos jornades musicals. El dijous 23 de juliol a les 20 hores es farà un concert en directe de tres grups de música amb segell alacantí: Billy Mandanga, Vera Green i Mestís. Divendres, la música continua amb la banda La Fúmiga, que tindrà la col·laboració de les raperes Pupil·les.

Teatre Principal de València

La música arriba també al Teatre Principal de València el dissabte 25 de juliol, amb les actuacions de Mireia Vives i Borja Penalba, el Diluvi i les col·laboracions de Miquel Gil i May Ibáñez de Badlands.

Teatre Principal de Castelló

El dissabte 25 de juliol els assistents podran gaudir d’un espectacle de dansa creat per les companyies Otra Danza, Hilo de Arena, Marea Danza i Cienfuegos Danza. L’entrada té un cost de 10 euros.

Podeu trobar tota la programació de la proposta Oh! La Cultura, així com les entrades per als espectacles, en el web de l’IVC.

També et pot interessar

stats