La Comunitat Valenciana podria acollir un concert similar al de Love of Lesbian a Barcelona

D’ací a poc la Generalitat rebrà la proposta d’un concert per a 10.000 persones a l'aire lliure

La Comunitat Valenciana podria acollir un concert similar al de Love of Lesbian a Barcelona / À Punt NTC

El concert pilot de Love of Lesbian a Barcelona era un termòmetre per a mesurar la seguretat dels grans esdeveniments, amb 5.000 assistents a la pista del Palau Sant Jordi, sense distància de seguretat, mascareta i test d’antígens obligatori per a entrar. 

Ara, després dels bons resultats amb només sis persones contagiades, la prova pilot podria servir de referència per a un espectacle similar a la Comunitat Valenciana. Es tractaria d'un concert per a 10.000 persones, a l'aire lliure que, d'ací a poc, la Generalitat tindrà damunt la taula. 

Una delegació de tècnics de la Conselleria de Sanitat Universal i promotors musicals  valencians van estar al concert del grup català, pel que no es descarta que el següent pas en aquesta desescalada musical es puga fer al territori valencià. 

L’última paraula la tindran les autoritats sanitàries, però els promotors musicals insisteixen a dir que la cultura és segura. El president de l’Associació de Promotor Musicals de la Comunitat Valenciana, Sergi Albiñana, ha recordat que en l'activitat cultural no no hi ha hagut pràcticament contagis. “És el moment de començar a treballar en una desescalada i que la cultura siga viable”, ha dit. 

L’objectiu de tots és que torne, com més prompte millor, la música en viu. Però el que sí que tenen clar és que el ritme el marcarà, com en quasi tot, la pandèmia de la Covid-19. 

També et pot interessar

stats