La compravenda d'indumentària fallera augmenta en les plataformes de segona mà

La clientela busca principalment estalviar diners, però també invertir en sostenibilitat

La venda d'indumentària fallera augmenta a través de plataformes de segona mà / À Punt NTC

La compravenda d'indumentària fallera de segona mà creix cada any més. Les plataformes digitals i les xarxes socials s'han convertit en un aparador important que permet donar una segona oportunitat a vestits, sabates i complements a un preu molt més reduït.

És el cas de Raquel Nevot i la família, que s'apuntaren a una falla fa dos anys. La incertesa de si els agradaria i el fet que n'eren quatre en la família els va animar a comprar la indumentària en una plataforma de segona mà. "Ens fa molta il·lusió participar en la recollida de premis, les cercaviles i, per descomptat, en l'ofrena, i això fa que necessites molta inversió", ha dit. El resultat va ser molt positiu i l'estalvi, encara més: el vestit de la filla de Nevot li va costar 600 euros, i va estalviar una despesa de fins a un 50%, segons ha reconegut.

No és l'única que utilitza aquesta opció. "Ara hi ha molta oferta i demanda. Nosaltres ho tenim tot per categories i es pot accedir i comprar des de qualsevol lloc", ha dit Salvador Sarrió, soci fundador de Todo Tradición, una d'aquestes plataformes.

La compravenda d'indumentària fallera de segona mà es manté a l'alça des de la pandèmia i, fins i tot, ja hi ha plataformes especialitzades, principalment per a estalviar diners, però també perquè cada vegada més es busca invertir en sostenibilitat i allargar la vida útil dels vestits, tal com diu Sarrió. Una manera ràpida, econòmica i responsable de disfrutar de la festa.

També et pot interessar

stats