Comencen les obres a l'Àgora per al futur Caixafòrum València

Els treballs s'allargaran dos anys i s'hi invertiran 19 milions d'euros.

Figuració del Caixafòrum a l'Àgora de València
Figuració del Caixafòrum a l'Àgora de València / Caixafòrum

El futur Caixafòrum València comença aquesta setmana les obres de construcció, que es desenvoluparan durant dos anys aproximadament i suposaran una inversió total de 19 milions d'euros. L'espai proporcionarà "una oferta d'activitats àmplia i global que presta una atenció especial al públic familiar i educatiu", segons indiquen des de l'entitat.

La Caixa dona el tir d'eixida a les obres, una vegada completats els treballs previs a l'edifici de l'Àgora i acabats tots els tràmits administratius necessaris, que s'han realitzat de manera coordinada amb la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Generalitat, propietària de l'edifici.

L'equipament tindrà una superfície útil de 6.500 metres quadrats i disposarà de dues grans sales d'exposicions, un auditori, aules polivalents, un espai familiar i educatiu, una llibreria i un restaurant.

El pressupost anual per a Caixafòrum València se situarà al voltant dels cinc milions d'euros per al manteniment, la programació i el funcionament del centre. S'integrarà en una xarxa d'equipaments en la qual la cultura es manifesta com "una eina eficaç per a la cohesió i la integració social, amb una oferta d'activitats àmplia i global que presta una atenció especial al públic familiar i educatiu", segons la Caixa.

També et pot interessar

stats