Comencen les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló
Fins a l’1 de novembre es podrà gaudir de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera en 24 restaurants i bars
Benicarló (Baix Maestrat) ja ho té tot enllestit per a celebrar les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja, una aposta per a posar en relleu la gastronomia de la zona i la pesca artesana del polp.
Fins a l'1 de novembre, els restauradors i restauradores de la ciutat despleguen tota la seua creativitat per a sublimar el producte i atraure els més gormands. Aquest dijous a la nit, al Magatzem de la Mar, han donat el tret d'eixida amb una proposta gastronòmica d'alt nivell a preus populars.
Veïnat i visitants han fet un tast de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera benicarlanda dels 24 restaurants i bars que participaran en aquesta nova edició.
Enguany les jornades comptaran amb una oferta molt variada amb propostes tradicionals, però també d'avantguarda, totes elles marcades pel sabor de mar.