Comença el rodatge de la nova temporada de 'L’Alqueria Blanca'

El director desvela que serà una mica més còmica per a contrastar amb el drama dels últims capítols

Comença el rodatge de la nova temporada de 'L'Alqueria Blanca' / À Punt NTC

Aquest dilluns de matí ha començat el rodatge de la nova temporada de L'Alqueria Blanca. Al llarg de huit setmanes es rodaran 45 capítols als estudis de Bunyol i als exteriors habituals, que portaran noves trames dels seus personatges favorits i també noves incorporacions.

Juntament amb els personatges clàssics, com ara Tonet, Paqui, o Ferri, entre altres, en la pròxima temporada gaudirem de les històries de Berna Colom, interpretat per Toni Agustí, que el considera “un personatge molt interessant, sobretot pel que amaga”, però que no pot donar més pistes.

Nacho Ruperez, director de la sèrie, avança alguns detalls dels nous capítols, com ara que pujarà una mica el to de comèdia de la trama, perquè últimament ha tingut molt de drama. També hi haurà molta música, afegeix. 

Durant huit setmanes, un equip d’unes 150 persones estarà rodant als estudis de Bunyol i als exteriors habituals les històries de la setzena temporada dels veïns de l’Alqueria, que arribaran prompte a la tele d’À Punt. Mentrestant, poden anar obrint boca amb la resta de capítols de la sèrie.

També et pot interessar

stats