Comença la 53a edició de la Fira del Llibre a Alacant

Durant les dues setmanes que dura la fira, hi participaran un centenar d’autors locals

Cartell de la Fira del Llibre d'Alacant
Cartell de la Fira del Llibre d'Alacant / Fira del Llibre d'Alacant

La 53a edició de la Fira del Llibre d’Alacant comença aquest divendres amb una conferència de l’escriptora alacantina Lola Blasco. S’ha preparat una “àmplia programació” fins al 14 de maig i hi assistiran un centenar d’autors.

La fira, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, té per lema “Històries de la llum del Mediterrani”. El primer acte tindrà lloc aquest divendres a les 18.30 hores a l’Espai Sèneca.

Durant aquesta primera jornada tindrà lloc un col·loqui a càrrec d’Elia Barceló sobre la seua obra Amores que matan, a les 19.30 hores a l’Espai Sèneca. També hi participarà José Manuel Mata a les 20.30 hores, quan comentarà les seues novel·les Corrales i El avionazo, una historia de Frida y Marilyn, amb la qual va ser finalista del Premi Planeta 2022.

En el primer cap de setmana de la Fira del Llibre la ciutat tindrà la presència de reconeguts autors com Elvira Mínguez o Jon Sistiaga, que també estaran presents a l’Espai Sèneca el dissabte de 13:00 hores a 19.30 hores, respectivament. Així mateix, en la programació del diumenge destaca el col·loqui de Manuel Vilas, Premi Nadal 2023, amb la seua novel·la Nosotros.

Durant les dues setmanes que durarà la Fira, hi participaran un centenar d’autors locals com Luis Leante, Esther López Barceló i Blas Ruiz Grau, i nacionals, com Agatha Ruiz de la Prada, Susana Martín Gijón i Aro Sainz.

A més, s’han programat taules redones, activitats literàries i firma de llibres, així com sessions adreçades al públic infantil. L’accés serà gratuït i les activitats per als més menuts necessitaran una inscripció prèvia.

També et pot interessar

stats