Coldplay esgota les 200.000 entrades per als quatre concerts a Barcelona

La banda torna a Espanya per primera vegada en set anys

Chris Martin, cantant de Coldplay, abraça Guy Berryman, el baixista de la banda
Chris Martin, cantant de Coldplay, abraça Guy Berryman, el baixista de la banda / Suzan Moore / Europa Press

La banda britànica Coldplay ha venut en només un dia les 200.000 entrades disponibles per als quatre concerts programats a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, que tindran lloc els dies 24, 25, 27 i 28 de maig del 2023. Els tiquets van eixir a la venda aquest dimecres al matí.

"Cap artista havia aconseguit omplir quatre nits seguides l’Estadi Olímpic Lluís Companys", ha destacat la promotora, Live Nation, que ha qualificat les vendes de rècord històric.

Després de l'anunci dels dos primers concerts a Barcelona dins de la gira mundial de la banda Music or the Spheres Tour 2023, el conjunt afegia una tercera data el 27 de maig. Per esgotar les localitats en menys de dues hores, han anunciat una quarta i última data per al 28 de maig, "que s'ha venut en temps rècord".

Els quatre concerts de la banda, liderada pel vocalista Chris Martin, a Barcelona suposen la tornada a la capital catalana després de set anys. El 2016 tocaren al mateix recinte en la gira A Head Full of Dreams.

Des que la banda va començar la gira a Costa Rica, al març del 2022, ha venut més de quatre milions d'entrades per a les dates a l'Amèrica del Sud, l'Amèrica del Nord i Europa.

També et pot interessar

stats