Coldplay oferirà dos concerts a Barcelona el 2023

La banda britànica ha afegit noves dates a la gira i ha incorporat l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Concert de la banda britànica Coldplay en una imatge d'arxiu
Concert de la banda britànica Coldplay en una imatge d'arxiu

El grup britànic Coldplay actuarà el 24 i 25 de maig a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona en el marc de la gira 'Music of the Spheres World Tour', segons ha informat aquest dilluns la promotora Live Nation en un comunicat.

Les primeres dates confirmades de la gira d'estiu de 2023 de la banda inclouen Portugal, Espanya -amb la doble cita a Barcelona-, Itàlia, Suïssa, Dinamarca, Suècia i Països Baixos, juntament amb concerts al Regne Unit.

Des que la banda va començar la gira a Costa Rica el març de 2022, ha venut més de quatre milions d'entrades per a les actuacions a Llatinoamèrica, Amèrica del Nord i Europa.

Les entrades per als concerts a Barcelona es posaran a la venda el dijous 25 d'agost a les 10:00 hores, amb una prevenda el dia anterior per a usuaris registrats a livenation.es.

El doble concert de la banda liderada pel vocalista Chris Martin a Barcelona suposa el retorn a la capital catalana després de set anys, quan van tocar al mateix recinte a la gira 'A head full of dreams'.

També et pot interessar

stats