El Clec Fashion Festival premia Visori, Paula Bonet, Jesús Mari Montes-Fernández i Leo Rizzi

L'esdeveniment, que ha celebrat la tercera edició aquest cap de setmana, ha omplit l'Hemisfèric de València de moda i gastronomia local

Foto de família dels premiats que han assistit aquest dissabte a l'entrega de premis
Foto de família dels premiats que han assistit aquest dissabte a l'entrega de premis / Clec Fashion Festival

El dissenyador Visori, la il·lustradora Paula Bonet, el comunicador Jesús Mari Montes-Fernández i el músic Leo Rizzi han sigut els guanyadors dels premis Clec Fashion Superstar, que el festival ha fet entrega per a coronar la seua tercera edició.

L'encontre, que conjuga moda i gastronomia local, s'ha celebrat aquest divendres i dissabte a l'Hemisfèric de València. Així, el president de les Corts, Enric Morera ha entregat aquest dissabte el premi Clec Superstar Fashion al dissenyador valencià Visori, qui, a més, ha participat en les desfilades d'enguany amb la seua particular fusió de moda i art.

D'altra banda, el premi Clec Superstar Art ha sigut per a l'escriptora, il·lustradora i pintora de Vila-real Paula Bonet, considerada en l'actualitat com una de les artistes valencianes més avantguardistes i compromeses.

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha sigut l'encarregada d'atorgar el premi Clec Superstar Communication a Jesús Mari Montes-Fernández, conegut per descentralitzar el protagonisme de les desfilades i per fer visibles els actes que ocorren fora de la capital a través del seu programa de TVE Flash moda.

Finalment, el guardó Clec Superstar Emergent ha sigut per al jove cantant i DJ Leo Rizzi, qui també ha actuat durant la vetlada d'aquest dissabte. Amb 24 anys ja és un dels artistes espanyols més virals en TikTok a escala mundial.

L'edició d'enguany del Clec ha estat repleta d'activitats, entre les quals han destacat l'actuació dels alumnes del Conservatori Superior de Dansa de València i una desfilada col·lectiva de dissenyadores ucraïneses per a inaugurar l'esdeveniment.

Durant les dues jornades, la passarel·la del Clec Fashion Festival ha acollit la desfilada de dènou promeses emergents i l'esperada col·lecció d'Ágatha Ruiz de la Prada dirigida pel seu fill Tristán, entre molts altres esdeveniments de moda.

A més, s'ha celebrat un fashion showcooking, on reconeguts xefs han elaborat plats en directe juntament amb dissenyadors i la música ha estat present amb sessions de DJ amb videoartistes.

També et pot interessar

stats