El millor de la moda i la gastronomia valenciana, juntes en el Clec Fashion Festival

L’esdeveniment és una oportunitat única per als joves creadors que troben un aparador on mostrar el seu talent 

La millor de la moda i la gastronomia valenciana, juntes en el CLEC Fashion Festival / À Punt NTC

Arriba a València una nova edició del Clec Fashion Festival, un esdeveniment que reuneix el millor de la moda i la gastronomia de la Comunitat Valenciana. És també una oportunitat única per als joves creadors que troben ací un aparador on mostrar el seu talent 

Abraham Sebastián dona els últims retocs als dissenys que mostrarà divendres a la inauguració del Clec. Darrere hi ha moltes hores d’esforç i dedicació: “He dedicat totes les meues vacances a estar tancat. Els meus amics venien a ma casa a ajudar-me”, assegura.  

Aquest jove nascut a la Barraca d’Aigües Vives (Ribera Alta) s’ha inspirat en la seua iaia Domitila i en Xile, la terra de son pare. “Prenc molta atenció als detalls, però he hagut d’usar materials més barats”, explica sobre el procés de creació. 

També a sa casa, Fabiola Ricci ha preparat la proposta amb què debutarà en el Clec dissabte. “M’encanta experimentar amb materials com el vinil, pell sintètica i fins i tot mesclar textures”, afirma la dissenyadora. 

El festival suposa tota una oportunitat per a joves com Fabiola i Abraham que compartiran passarel·la amb dissenyadors consagrats aquest cap de setmana a València.

També et pot interessar

stats