Ciudad Jara presenta la versió en acústic de ‘Si perdemos te pierdo’

El grup valencià es prepara per a una gira d'estiu carregada de concerts arreu del territori

Ciudad Jara presenta la versió en acústic de ‘Si perdemos te pierdo’ / Ciudad Jara

Si perdemos te pierdo és l'última cançó gravada en acústic del grup valencià Ciudad Jara. Un tema que conta una història d'amor enmig d'un conflicte bèl·lic, i que ara la banda ha regravat en directe de la mà del productor musical Carlos Manzanares. 

Ciudad Jara acaba així amb una sèrie de vídeos acústics amb els quals ha revisitat el seu disc Donde nace el infarto, que es va publicar a l'inici de la pandèmia. L'àlbum, el segon disc més venut a Espanya en la setmana del llançament, va ser guardonat amb el premi al millor disc del 2020 en els Premis de la Música Valenciana, i nominat a cinc candidatures en els Premis MIN.

Durant aquest temps la banda ha sumat més d'una vintena de col·laboracions amb artistes com el Col·lectiu Panamera, Rayden, Amaral, Txarango, Rozalén o els uruguaians La Vela Puerca.

La banda es prepara ja per a fer una gira d'estiu carregada de concerts arreu del territori espanyol. Enguany presentarà el seu projecte acústic en quasi quaranta dates repartides per tota la geografia espanyola. Ja s'han esgotat totes les entrades per a les dates de la primera part de la gira de ‘Solo nos queda una espina’. 

També et pot interessar

stats