Ciris, cadires i teles flotants: així és el videoclip de Blanca Paloma per a Eurovisió

La guanyadora del Benidorm Fest vol transmetre amb aquest vídeo de presentació a Europa "força i garra, però, alhora, sensibilitat i delicadesa"

Blanca Paloma rodejada de ciris per al vídeo d'Eaea
Blanca Paloma rodejada de ciris per al vídeo d'Eaea / RTVE

La representant d'Espanya per a Eurovisió, la il·licitana Blanca Paloma, ha estrenat aquest divendres el videoclip d'Eaea per al festival. En ell apareix envoltada per més de 300 ciris, teles que floten al seu voltant i cadires, uns elements que, segons explica RTVE, destaquen la "força i garra, però, alhora, la sensibilitat i delicadesa" que caracteritzen l'artista.

El vídeo també destaca per la cuidada fotografia, que mescla el blanc i negre, el roig i un ús divers de llums i efectes "per a emular el trànsit d'Eaea", al qual contribueixen les cinc ballarines que acompanyen Blanca Paloma.

En referència a les cadires, l'artista assenyala que "van ser un descart de la posada en escena de Benidorm, però volia incloure-ho en el videoclip perquè per a mi tenen molt simbolisme". Conta que, "quan vaig començar a cantar en públic ho feia asseguda, perquè no em sentia amb la valentia suficient per a fer-ho dempeus", però ara "alçar-me d'aquesta cadira representa el moment d'ocupar el meu espai com a artista".

El Museu del Prado, escenari de les noves fotos de Blanca Paloma

RTVE i Blanca Paloma han col·laborat amb el Museu del Prado per a realitzar la primera sessió de fotos oficial de la cantant amb l'objectiu que el públic europeu conega la representant i l'art espanyol: "Vull que a través d'aquestes fotos arriben els colors, les formes, l'energia i el caràcter que estem creant amb Eaea", ha dit la cantant.

Envoltada per obres de Velázquez, Rubens, Tiziano o Tintoretto, Blanca Paloma ha posat amb diversos estilismes que mostren tot el seu caràcter.

Blanca Paloma posant al Museu del Prado
Blanca Paloma posant al Museu del Prado / RTVE/Valero Roja
Imatge promocional en blanc i negre de Blanca Paloma per a Eurovisió
Imatge promocional en blanc i negre de Blanca Paloma per a Eurovisió / RTVE/Valero Roja
Blanca Paloma representarà Espanya en el festival el 13 de maig
Blanca Paloma representarà Espanya en el festival el 13 de maig / RTVE/Valero Roja

També et pot interessar

stats