El Centre del Carme estrena l’exposició de l’artista fallera de la falla municipal

“Amor a primera tinta” és el títol de la mostra, que barreja la faceta de Marina Puche com a il·lustradora i artista fallera

Marina Puche, al Centre del Carme Cultura Contemporània / À Punt NTC

Marina Puche és la dissenyadora de la falla municipal d'enguany. Aquest dijous estrenarà al Centre del Carme l'exposició Amor a primera tinta, una barreja de la faceta com a il·lustradora i com a artista fallera.

“Una exposició que narra la quotidianitat, però vista des del riure, com també és la falla”, ens conta Puche, que ha aprofitat la relació amb el monument de la plaça de l’Ajuntament per a donar-li a l’exposició aquest llenguatge faller. Una mostra que segueix amb el compromís del Centre del Carme de vincular les falles amb la creació contemporània. 

“Les falles és evident que són una força social i cultural molt forta a la ciutat de València i en tot el territori”, afirma Jose Luis Pérez, director del CCCC, que vol que impacte directament a l’Espai de Cultura Contemporània. Marina ha aportat xicotets dibuixos, que ha publicat cada divendres des de fa cinc anys. Les il·lustracions es barregen amb ninots de les falles infantils fetes per Puche, obres que reflecteixen el seu amor per les Falles, però també per la vida quotidiana. 

Traços a primera tinta que destaquen l'enginy, l'estètica i el disseny d'aquesta artista valenciana i que podran visitar al Centre del Carme fins a darreries de maig.

També et pot interessar

stats